Onze 9 jobdomeinen

La Lorraine Bakery Group biedt heel wat uitdagende en gevarieerde jobs: productie, distributie, verkoop, marketing, technologie, IT en Finance. Zin om deel uit te maken van onze gepassioneerde en groeiende familie

Finance & Legal

Boekhouding, controlling, analyse, … in dit departement draait alles rond cijfertjes. Ze zijn de drijvende kracht achter LLBG's gezonde financiële situatie, broodnodig om onze verdere groei te realiseren.  
 
Finance & Legal

Production & plant operations

Dit is waar we écht het verschil maken. Waar we ons deeg kneden. Waar we onze heerlijke taartjes bakken. Bakkers, patissiers, machineoperatoren en productiemanagers werken zij aan zij in een moderne productieomgeving. Met het grootste respect voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. 
 
Production & plant operations

Quality & technology

Bij LLBG zijn producten van topkwaliteit de basis van alles. Dat is waar we ons mee onderscheiden. We vertrouwen op onze ervaren medewerkers die continu kwaliteitscontroles doen op onze ingrediënten, verpakkingen en producten. 
 
Quality & technology

Support services

Van personeelsdienst tot aankopers of de communicatieafdeling: onze ondersteunende diensten werken achter de schermen, maar zijn vitaal om onze goed geöliede machine draaiende te houden.
 
Support services

Technical service & engineering

In onze bakkerijen vind je hoogtechnologische ovens, stoomcabines en verpakkingslijnen die continu op volle toeren draaien. Ze moeten dus tip top inorde zijn. Daarvoor rekenen we op onze technische dienst. We zijn continu op zoek naar polyvalente techniekers met een passie voor elektriciteit, mechaniek en processen. 
Technical service & engineering

Sales & customer service

Onze vertegenwoordigers en klantendienst doen er alles aan om onze klanten te inspireren en te helpen. Van bakkerijen tot broodjeszaken, supermarkten en horeca-etablissementen. Onze mensen kennen onze producten en de markt op hun duimpje. Het gaat verder dan enkel verkopen. Constructief samenwerken, luisteren naar elkaar, oplossingen bieden en projecten realiseren zit in ons DNA. 
Sales & customer service

NPD, Marketing & communication

Als deel van dit ambitieuze team kan je je helemaal uitleven op het vlak van productontwikkeling, marktonderzoek, communicatie en zoveel meer. Zo help je ons om ons marktaandeel te vergroten. We werken nauw samen met onze professionele klanten die een beroep doen op ons voor doorgedreven categoriemanagement, inspirerende storytelling en krachtige activatiecampagnes. 
 
NPD, Marketing & communication

Information Technology

IT is een van de drijvende krachten achter onze snelle internationale groei en ontwikkeling. Van track & trace van onze producten tot technologieën voor onze productielijnen en mobile tools voor onze chauffeurs. Een droomjob waar innovatie centraal staat en waar je een sterke impact hebt op de toekomst van LLBG. 
Information Technology

Warehousing, transport & supply chain

De juiste producten op de juiste plek krijgen, en dat zo snel mogelijk, dat is de gezamenlijke missie van iedereen in onze logistieke ketting. Als onderdeel van ons ervaren team van orderpickers, planners, dispatchers, vorkliftbestuurders en chauffeurs, zorg je ervoor dat alles op wieltjes loopt! 
Warehousing, transport & supply chain

Werken bij LLBG

La Lorraine Bakery Group biedt heel wat uitdagende en gevarieerde jobs: productie, distributie, verkoop, marketing, technologie, IT en Finance. Zin om deel uit te maken van onze gepassioneerde en groeiende familie? 
 
Vacatures