Resultaten 2022 in een notendop

LLBG heeft in 2022 haar ambitieuze groeitraject voortgezet met gezonde financiële resultaten, voortbouwend op haar succesvolle strategie van productleiderschap en het historisch investeringsplan voor de uitbreiding van de productiecapaciteit. LLBG behaalde een omzet van 1,17 miljard euro, een uitzonderlijke groei van 32% ten opzichte van 2021, inclusief prijsverhogingseffect.

Het bedrijf lanceert haar geactualiseerd vijfjarenplan, gebaseerd op de nieuwe purpose-gedreven missie ‘Baking a better world together’, met een vooropgestelde jaarlijkse omzetgroei van ongeveer 10% én met de ambitie om klimaatneutraal te zijn voor de eigen CO2-uitstoot tegen 2039, de 100ste verjaardag van het bedrijf.
Resultaten 2022 in een notendop

Financiële rapporten

LLBG in cijfers

Onze CEO aan het woord

"De voorbije tien jaar lieten we bij La Lorraine Bakery Group gezonde cijfers optekenen, met meer dan 10% groei per jaar. We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf."

Guido Vanherpe
CEO La Lorraine Bakery Group
Onze CEO aan het woord

Financiële persberichten

Download en lees onze volledige prospectus.

Naar de prospectus

Klik hier voor meer info over onze LLBG statuten.

Naar statuten

Download de persadvertentie.

Naar de advertentie

La Lorraine Bakery Group kon 100 miljoen euro ophalen in één dag voor haar nieuwe achtergestelde obligatielening, en heeft samen met de joint lead managers BNP Paribas Fortis NV/SA en KBC Bank NV, beslist om de inschrijvingsperiode vroegtijdig af te sluiten op 4 december 2020 om 17:30.

Download het persbericht

Obligatielening 2013-2020

Lees meer over onze prospectus en download de digitale versie. 

 

 

Naar de prospectus

Bekijk de lijst met gedetailleerde info over onze garanten.

Naar overzicht garanten

Bekijk de volledige lijst met statuten.

Naar overzicht statuten

Deugdelijk bestuur

LLBG beschouwt deugdelijk bestuur als een absolute noodzaak voor een sterk, groeiend familiebedrijf. Daarom hebben we ons bestuur in de afgelopen tien jaar verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Tijdens de overgang naar de derde generatie is de LLBG-holding opgericht waarin alle ondernemingen van de groep zijn samengebracht.

 
Deugdelijk bestuur