Het nieuwe duurzaamheidsrapport van LLBG

 

Spannend nieuws: we hebben zojuist ons tweede duurzaamheidsrapport gepubliceerd!

Bij LLBG geloven we dat duurzaamheid een positieve kracht is die groei ondersteunt. We willen blijven groeien en tegelijk bijdragen aan een betere wereld over generaties en grenzen heen.

Met dit rapport willen we onze nieuwe duurzaamheidsstrategie delen met al onze stakeholders. We blikken terug op onze hoogtepunten in 2022 op het vlak van duurzaamheid en we stellen onze gedurfde ambities voor de komende jaren voor.

Het is voor ons belangrijk om onze successen op het vlak van duurzaamheid te vieren, maar we weten ook dat we nog een lange weg te gaan hebben. Met onze medewerkers, leveranciers, klanten en familiale aandeelhouders kijken we ernaar uit om er samen een betere wereld van te bakken.

Wij hopen dat dit rapport u inspiratie zal geven om samen met ons te streven naar duurzaamheid.

Ons duurzaamheidsrapport van 2022 weerspiegelt de enorme vooruitgang die we als onderneming hebben geboekt sinds de publicatie van ons eerste duurzaamheidsrapport in 2020. We zijn er trots op dat we onze stakeholders onze nieuwe duurzaamheidsstrategie, onze KPI's om onze vooruitgang op het vlak van duurzaamheid te volgen en onze verwezenlijkingen tot op heden kunnen presenteren. We zetten ons in om onze leiderschapspositie in duurzaamheid te verbeteren omdat we ervan overtuigd zijn dat het de enige manier is om onze positie te behouden voor de komende decennia: om onze grondstoffen te betrekken, om financiering te krijgen, om te voldoen aan de behoeften van de consument en om talent aan te trekken."

Sidonie Descheemaeker
Sustainability program manager