Onze familiewaarden

Ondernemend

Ondernemend

No-nonsense

No-nonsense

Respect

Respect

Ownership & verantwoordelijkheid

Ownership & verantwoordelijkheid

Gedeelde passie

Gedeelde passie

Onze missie

Elke dag opnieuw willen we samen een betere wereld bakken. Onze producten zijn natuurlijk, smaakvol, vers en wereldwijd beschikbaar. Ze dragen bij tot een evenwichtige levensstijl en geniet-momentjes voor onze consumenten. LLBG produceert op duurzame wijze en biedt talent de kans om te groeien.

Onze missie

Onze merkbelofte

Baking a better world together

Onze strategie

Wat willen we bereiken?

Onze 4 onafhankelijke en tegelijk sterk geconnecteerde Business Units staan garant voor een winnende Product Leadership strategie. We produceren op grote schaal, met respect voor artisanale tradities en kwaliteit. We brengen innovatie, constante kwaliteit en differentiatie in 'look & taste', in zowel bestaande als nieuwe markten. 
Onze strategie
Wat willen we bereiken?

voor de volgende 20 tot 50 jaar

We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders én voor de planeet, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf.

Het ontstaan van LLBG's iconische logo

Onze roots

Onze roots

Ons logo ademt beweging en dynamiek uit. De beweging begint in het midden, als symbool voor onze sterke familiale waarden, onze merkbelofte en duidelijke visie, gebaseerd op een echte ondernemersmentaliteit.

Voortdurend in beweging

Voortdurend in beweging

Het logo evolueert dan naar een continu roterende en uitgebalanceerde beweging, als verwijzing naar onze sterke groei. LLBG blijft bewegen, net zoals water dat rivieren, meren en oceanen vormt. 

Open einde

Open einde

Tot slot heeft ons logo een 'open einde'. Het representeert onze langetermijnvisie om een groter, maar vooral ook een beter bedrijf te worden. We willen continu onze grenzen verleggen en nieuwe markten verkennen.