La Lorraine Bakery Group is verdeeld in 4 innovatieve 'Business Units', elk met hun specifieke activiteiten, doelgroepen en markten. Overkoepelend is er ons Executive Committee. Ons hoofdkwartier bevindt zich in Ninove, naast onze grootste versbakkerij waar ons verhaal ooit begon. We bakken in 17 hoogtechnologische bakkerijen in België, Polen, Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Turkije, Italië, Griekenland en de Verenigde Arabische Emiraten. Van hieruit leveren we kwaliteitsvolle producten aan klanten in meer dan 35 landen, die bijgestaan worden door onze plaatselijke commerciële teams

Onze 4 business units

Bakery Fresh

Bakery Fresh

Al meer dan 50 jaar marktleider in België voor verse bakkerijproducten. Elke dag leveren we vanuit onze 7 Belgische productiesites aan meer dan 2.300 klanten een uitgebreid assortiment vers brood, viennoiserie en patisserie.
Bakery Fresh
Bakery Frozen

Bakery Frozen

Een van de marktleiders in Europa wat betreft diepgevroren bake-off producten voor retail en foodservice. Met de ambitie om de bakkerijsector wereldwijd verder te transformeren: Turkije, het Midden-Oosten en andere exportmarkten in Azië en Amerika.  
Bakery Frozen
Bakery Store Concepts

Bakery Store Concepts

LLBG verkoopt ook producten rechtstreeks aan de consument. De afgelopen 40 jaar bouwden we een sterk franchisenetwerk op van Panos- en Deliway-shops. Zij zijn dé referentie voor een snel ontbijt, lunch of snack, met 450 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.
Bakery Store Concepts
Milling

Milling

Paniflower is een van de grootste maalderijen in de Benelux. We zijn gespecialiseerd in het vermalen van tarwe met oog voor innovatie en technologische vernieuwingen. Ons cliënteel varieert van ambachtelijke bakkerijen tot voedingsfabrikanten.
Milling

Onze bakkerijen & molen