Dobrodošli u
La Lorraine
Bosna i Hercegovina!

Naša strast je pečenje, a naši potrošači to mogu osjetiti sa svakim zalogajem proizvoda koje stvaramo za njih! Otkrijte kako je strast belgijskih pekara pretvorena u autentičan okus i visoku kvalitetu naših proizvoda!

La Lorraine u Europi i Bosni i Hercegovini

Povijest La Lorrainea započela je 1939. godine u maloj obiteljskoj pekari u Bruxellesu. La Lorraine Bakery Group i dalje je belgijska tvrtka u stopostotnom obiteljskom vlasništvu, ali njezino se tržište promijenilo i višestruko povećalo. Pekarski proizvodi tvrtke, s godišnjim prometom od oko 800 milijuna eura i 4.000 zaposlenih, sada su dostupni u cijeloj Europi. Ekspanzija tvrtke u srednjoj i istočnoj Europi započela je 2005. godine, prvo u Češkoj i Poljskoj, a nastavila se 2019. u Bosni i Hercegovini gdje smo kupcima ponudili široki izbor kruha, slatkih i slanih peciva i slastica. Tvrtka veliki naglasak stavlja na kvalitetu proizvoda izrađenih od prirodnih visokovrijednih sastojaka s autentičnim okusom koji su svježinom i neodoljivim mirisom glavne zvijezde svakog obiteljkog stola. U Bosni i Hercegovini La Lorraine prodaje svoje proizvode kroz sve međunarodne maloprodajne prehrambene lance i bezbroj malih trgovina. O razvoju tržišta, te besprijekornoj svakodnevnoj opskrbi tržišta brine u suradnji sa svojim partnerom, kompanijom A&G regionalni menadžer prodaje zajedno sa kolegama u logistici i marketingu. La Lorraine proizvodi izvrstan su i živi dokaz da "handcrafted" izgled i vrhunska kvaliteta mogu biti isporučeni iz potpuno automatizirane moderne industrijske pekare.
La Lorraine u Europi i Bosni i Hercegovini
Bosanskohercegovačku organizaciju La Lorraine vodim od 2019. godine. Do danas se tržište u potpunosti transformiralo i naši se proizvodi mogu naći u svim međunarodnim prehrambenim lancima i u mnogim manjim trgovinama mješovitom robom diljem zemlje. Cilj nam je poslovnim partnerima ponuditi jednostavan, širok i kvalitetan asortiman proizvoda, a kupcima uvijek dostupnu ponudu ukusnih,zdravih i svježe pečenih proizvoda u njihovoj omiljenoj trgovini. U našem širokom asortimanu svatko može pronaći proizvod za sebe: uz standardnu ponudu kruha, baguetta, peciva i croissanta, nudimo i bezbroj specijaliteta, a kupci mogu uz potpuno nove proizvode upoznavati i nove i drugačije prehrambene kulture. Ovim putem na Vaše stolove i u Vaše domove donosimo raznovrsne i kvalitetne prehrambene proizvode i navike.

Ladislav Gádoši, La Lorraine Bosna i Hercegovina

Naše robne marke u Bosni i Hercegovini

Našim partnerima u maloprodaji i food serviceu na raspolaganju smo s našim robnim markama i asortimanom proizvoda prilagođenima njihovim potrebama.

Kako vam možemo pomoći?

Imate li pitanje? Trebate li informacije? Unesite svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati.

Working@

To nije samo posao, to je strast! Zajednička strast za oko 4.000 zaposlenika koji rade u proizvodnji, distribuciji, prodaji, marketingu, financijama, inženjeringu i IT-u. Rezultat njihovog zajedničkog truda je ono nešto toplo, zadovoljavajuće i osobno, što potrošači mogu osjetiti svaki dan kupnjom naših proizvoda.

Idite na web-stranicu