Dobrodošli v
La Lorraine Slovenija!

Naša strast je peka in naši potrošniki to lahko občutijo ob vsakem grižljaju izdelka, ki ga mi ustvarimo! Odkrijte, kako strast belgijskih pekov ustvarja pristen okus in visoko kakovost naših izdelkov!
Zgodovina La Lorraine se je začela leta 1939 v majhni družinski pekarni v Bruslju. La Lorraine Bakery Group je še vedno belgijsko podjetje v stoodstotni družinski lasti, vendar se je njen trg spremenil in večkratno pomnožil. Pekovski izdelki podjetja z letnim prometom okoli 800 milijonov EUR in 4000 zaposlenimi so zdaj na voljo po vsej Evropi. Širitev podjetja v srednji in vzhodni Evropi se je začela leta 2005, najprej na Češkem in Poljskem in nadaljevala leta 2015 na Hrvaškem, kjer smo kupcem ponudili širok izbor kruha, sladkega in slanega peciva ter sladic. Podjetju je zelo pomembna kakovost izdelkov iz naravnih sestavin visoke kakovosti s pristnim okusom, kot so svežina in neustavljiv vonj, ki so glavne zvezde vsake družinske mize. V Sloveniji La Lorraine svoje izdelke prodaja preko mednarodnih trgovskih verig in v neštetih majhnih trgovinah. Za razvoj trga in brezhibno dnevno oskrbo trga v sodelovanju s partnerji skrbita dve regionalni vodji prodaje skupaj s sodelavci iz logistike in marketinga. Izdelki La Lorraine so odličen in živ dokaz, da lahko "ročno izdelan" izdelek, ki je vrhunske kakovosti dobite iz popolnoma avtomatizirane sodobne industrijske pekarne.
Slovensko organizacijo La Lorraine vodim od leta 2018. Do danes se je trg popolnoma spremenil in naše izdelke lahko najdemo v vseh mednarodnih živilskih verigah in v številnih manjših trgovinah po državi. Naš cilj je poslovnim partnerjem nuditi preprosto, široko in kakovostno paleto izdelkov, kupcem pa okusne, zdrave in sveže pečene izdelke vedno na voljo v njihovi najljubši trgovini. V naši široki ponudbi lahko vsakdo najde izdelek zase: poleg standardne ponudbe kruha, štručk, peciva in rogljičkov ponujamo tudi nešteto specialitet, kupci pa lahko spoznavajo nove in drugačne prehranske kulture s povsem novimi izdelki. Na ta način na vaše mize in v vaše domove pripeljemo različne kakovostne prehranske izdelke in navade.

Ladislav Gádoši, Lorena Slovenija

Naše blagovne znamke v Sloveniji.

Našim partnerjem v maloprodaji in gostinstvu so na voljo naše blagovne znamke in nabor izdelkov, ki so prilagojeni njihovim potrebam.

Kako vam lahko pomagamo?

Imate vprašanje? Potrebujete informacije? Vnesite svoje podatke, da vas bomo lahko kontaktirali.

Working@

To ni samo služba, to je strast! Skupna strast za približno 4000 zaposlenih, ki delajo v proizvodnji, distribuciji, prodaji, trženju, financah, inženiringu in IT. Rezultat njihovih skupnih prizadevanj je nekaj toplega, zadovoljujočega in osebnega, kar lahko potrošniki vsak dan začutijo ob nakupu naših izdelkov.

pojdite na spletno stran