Välkommen till La Lorraine Sverige

Låt dig inspireras av vårt unika och omfattande sortiment av bröd och bakverk. Vi följer all världens trender noga och lanserar konstant högkvalitativa intressanta produkter för Foodservice, Convenience och Retailmarknaden i Sverige

Hela världens goda produkter

Vi är ett Svenskt bageriföretag som har som mål att vara en komplett leverantör av kvalitetsbröd och bakverk till till den Svenska daglivaruhandeln, convenince och foodservice sektorn. Med fokus på högsta möjliga kvalitet, med de allra bästa råvarorna till attraktiva priser.  Att leverera högklassiga bake-off bröd och ljuva sötsaker för 100% kundnöjdhet är vårt signum.
 
Lars Basse, Managing director
 
Hela världens goda produkter

Vår historia

Sedan 2015 ingår vi i Europeiska familjeägda La Lorraine.  Allt för att stärka vår position på Svenska marknaden och kunna införliva vår vision.  La Lorraine bakery group har säte i Belgien, med över 4000 anställda, 12 produktionsställen, 8,5 miljarder i omsättning samt över 80 års erfarenhet av bröd och bakverk, dessutom med hel integration från odling till färding produkt. Kvalitet, smak och ansvar är några av våra ledord. Vi har även mindre produktion i Stockholm, där vi uteslutande använder Svenska råvaror.

Vår historia

La Lorraine Sweden AB

Arenavägen 45, 11 tr
​12177 Johanneshov
 
Tel: 08-661 82 22
Mail: info@nybergsbageri.se

Kontakta oss

Vi står redo att svara på dina frågor!