Lämpimästi tervetuloa La Lorraine Finlandin kotisivuille

Korkealuokkainen ja laaja leipomopakastevalikoimamme on valikoitunut paikallisten sekä kansainvälisten asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuunnellen. Nauti ja inspiroidu tuotteistamme.

Vasta paistetun leivän ja leivonnaisen tuoksu

Belgialaisen perheyrityksemme osaaminen ja ammattitaito mylly- ja leipomoalalla ovat näkyneet yli 80 vuoden ajan kansainvälisesti kuluttajien valinnoissa. Joka arkipäivä tuhannet työntekijämme eri puolilla Eurooppaa tekevät intohimoisesti työtään kehittääkseen ratkaisuja ja palvellakseen yhteistyökumppaneidemme edellytyksiä menestyä tänään sekä tulevaisuudessa. Panostamme tuotekehityksessämme jatkuvuuteen ja uusiin innovaatioihin päivittäen valikoimaamme säännöllisesti luoden vastuullisia ratkaisuja asiakkaillemme. 

Suomessa leipomopakasteitamme on markkinoitu menestyksekkäästi jo 90-luvulta lähtien Panescon ja asiakkaidemme omilla tuotemerkeillä. Konsernin tytäryhtiönä aloitimme toimintamme Suomessa vuonna 2016. 

La Lorraine Finlandilla olemme teitä ja teidän tarpeitanne varten. Meille on ensiarvoisen tärkeätä palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti, yksilöllisesti sekä arvoja molemminpuolisesti kunnioittaen. Kauttamme on saatavissa yhdellä kertaa kaikki bake off ratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, kuinka voisimme palvella teitä yhä paremmin tänään sekä huomenna? Tehdään se yhdessä. 
Vasta paistetun leivän ja leivonnaisen tuoksu

La Lorraine Finland Oy


Peltotie 3 C 12
12400 Tervakoski

+358 10 581 8070

Autamme teitä mielellään kaikissa kysymyksissänne

Myynti

Myynti

Janne Mäkinen
+358 400 445 192

Teemu Halme
+358 50 4079 780

Toimisto

Toimisto

Mia Kekki
+358 10 581 8070