La Lorraine Bakery Group Nederland

inspireert met een breed en uniek gamma van hoogkwalitatieve bakkerijproducten om aan de wensen van de consument te voldoen, in zijn zoektocht naar authentieke, versere en meer smaakvolle producten die passen in een evenwichtige voedings-en levensstijl.

Ons verhaal

In 1990 startte onze geschiedenis met de introductie van het merk Panesco. Met Panesco boden we innovatieve en inspirerende bakkerij producten aan vele horeca ondernemers. Over de jaren heen is Panesco echter uitgegroeid tot een zeer bekend merk binnen de gehele Foodservice markt. In 2016 zijn we onderdeel geworden van La Lorraine Bakery Group en werd daarmee het merkenportfolio uitgebreid met onder andere de merken La Lorraine en Donut Worry Be Happy. Met dit uitgebreide merken- en productportfolio groeien wij nog jaar op jaar in zowel Foodservice als Retail.

Ons verhaal

Alle nieuwste foodservice trends, nu op één platform

Op zoek naar een manier om jouw klanten nog beter te bedienen? Ontdek het gloednieuwe La Lorraine Bakery Group Foodservice platform. Vind kant-en-klare concepten, interessante downloads en recepten waarmee je meteen aan de slag kan. Meer nog: via het nieuwe platform word jij als allereerste op de hoogte gebracht van de laatste food trends en innovaties.
Alle nieuwste foodservice trends, nu op één platform

Onze merken

Wij verkopen bakkerijproducten van hoogwaardige kwaliteit onder drie merken. Lees verder en kom meer te weten over deze merken.

Géén job, maar 100% pure passie!

De mensen vormen het hart en de ruggengraat van ons bedrijf. Wat onze mensen aandrijft is passie en trots voor onze producten. Passie is uiteraard meer dan een gevoel en staat bij ons voor inzet, werkethos, inspanning, kennis, overtuiging en voor een grenzeloos geloof in de positieve kracht van samenwerking en teamspirit. Wil jij deel uitmaken van een van onze gepassioneerde team?

Solliciteer direct

Neem contact met ons op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, ons team staat vol passie klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier